Klantentraining

 

Verhoging van internationale servicenormen door een beter begrip van onze producten en systemen. Hogere beschikbaarheid van voertuigen door efficiënt onderhoud.

Leer van de wereldmarktleider

Marktleider Knorr-Bremse hanteert strenge productnormen en beschikt over een omvangrijke vakkennis. Grondige kennis van verschillende producten, fabrikant en ondernemer vormen de basis voor onze veeleisende trainingen.

Kies uw individuele training

Er zijn meer redenen voor het succes van onze RailServices-trainingen. Een modulaire opbouw betekent dat de trainingen kunnen worden aangepast aan de individuele vereisten van onze klanten. Kennis wordt niet alleen theoretisch overgedragen, maar gekoppeld aan praktijkoefeningen met originele voertuigen. Ervaren instructeurs en uitgebreid lesmateriaal garanderen het leersucces op lange termijn.

Innovatief leerconcept

Het recept voor maximalisering van het leersucces bestaat uit een evenwichtige combinatie van traditionele lesvormen en moderne e-learning. Op deze wijze combineert RailServices de efficiëntie en flexibiliteit van e-learning met de sociale aspecten van persoonlijke communicatie.

Bent u gereed?

Knorr-Bremse stelt hoge kwaliteitseisen aan training, klantgerichtheid en flexibiliteit. Gedetailleerde informatie over ons trainingsaanbod vindt u in onze RailServices-trainingscatalogus. Wij kunnen u helpen om uw servicekwaliteit te verbeteren en kosten en tijd te besparen. Kies de voor u geschikte cursus uit ons aanbod.

Als bijlage vindt u een overzicht van de intern geplande trainingen:

Interne trainingen

De grondslagen van remtechniek
Remtechniek voor goederenwagons

Trainingen van 2 dagen.

Locatie: Trainingscenter Berlijn

Minimum aantal: 6 deelnemers

Share